Joustolaina

Hae Joustolainaa heti tilille helposti ja nopeasti

vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Joustolaina

Joustolaina on moderni lainatuote, joka mahdollistaa täsmälliset nostot myönnetyn luottorajan puitteissa. Joustolaina on aina vakuudeton tililuotto, jonka lainasopimus on jatkuva. Joustolaina, limiittilaina tai joustoluotto sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa et ole täysin varma tarvitsemastasi lainasummasta. Voit täsmentää rahantarvetta tekemällä nostoja juuri tarpeesi mukaan laina-ajan kuluessa. Luottovertailun asiakkaat hakevat joustolainaa useimmiten tarvitessaan nopeaa pikavippiä tai varakassana vaikkapa remonttiin. Joustolaina rinnastetaan nykyään usein suoraan pikavippiin. Pikavipillä on negatiivinen mielikuva asiakkaidemme keskuudessa – Luottovertailun joustolainoja ei kuitenkaan hinnoitella kuten vippejä, vaan saat löydät aidosti kilpailukykyisiä joustolainatuotteita vertailumme kautta!

Luottovertailu edustaa useita lainayhtiöitä, jotka ovat erikoistuneet joustolainatuotteeseen. Sinä näet tämän edullisten lainakorkojen lisäksi vakuuttavana listana erilaisia lisäpalveluita, joita moderneihin joustoluottoihin on saatavissa. Mikäli kiinnostuit ja haluaisit vertailla Suomessa myönnettäviä joustolainoja ja niiden ominaisuuksia, niin täytä Luottovertailun lainahakemus ja tutustu eri joustolainavaihtoehtoihin helposti ja nopeasti.

Hae joustolainaa näin:

 1. Valitse lainasumma ja laina-aika sekä täytä lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainasumma edustaa joustoluotolle haettavaa luottorajaa.
 2. Vertaile saamiasi joustolainoja haluamasi kriteerin mukaan. Valitse parhaiten omaan tilanteeseesi sopiva joustoluotto.
 3. Seuraa pankin ohjeita ja nosta joustolaina tilillesi.

Useimmat joustolainat maksetaan asiakkaan tilille 30min – 1 tunnin sisällä hakemuksen täyttämisestä. Mikäli olet hakemassa yli 10000 euron joustolainaa, voi rahojen tilityksessä olla yhden pankkipäivän viive.

Joustolaina heti tilille

Joustolaina maksetaan aina heti tilille, mikäli haet lainasummaa, joka on alle 5000 euroa ja olet täyttänyt hakemuksen ennen kello viittä arkisin. Muistisäännöt, jotta saat joustolainan heti tilillesi:

 • Valitse lainatoimija, joka myöntää Instantor-lainaa. Ei palkkatositteita tai eläkepäätöksiä.
 • Käytä ison pankin pankkitiliä, jos mahdollista. Pikkupankkien tileille voi olla tiltysviiveitä.
 • Alle 5000 euron lainasummat maksetaan yleensä automaattisesti, eikä manuaalikäsittely hidasta rahojen tilitystä.
 • Yli 10000 euron joustolainat voidaan maksaa heti tilille, mikäli pystyt heti toimittamaan sähköiset versiot palkkatositteista tai eläkepäätöksetä lainayhtiölle tai meille.
 • Joustolaina maksetaan heti tilille, mikäli lainayhtiön asiakaspalvelu on edelleen avoinna. Näet aukioloajat suoraan Luottovertailun lainatarjousnäkymästä.
 • Joustolaina voidaan maksaa heti tilille myös yöllä, mikäli olet vanha asiakas ja teet lainaltasi pelkän noston. Tällöin sinulla on vanha joustolaina jo avattuna, eikä lainaprosessissa tarvita manuaalityötä.

Pikavippi vai joustava ja edullinen joustolaina

Luottovertailun kautta haettava joustolaina on hinnoittelultaan lähellä oman pankkisi lainatarjousta. Jos et usko, niin kokeile. Kauttamme on saatavilla joustoluottoa, jonka korkotaso alkaa 8%:sta ja joita ei tarvitse lyhentää esimerkiksi ensimmäisenä vuotena lainkaan. Mikä parasta, saat lainapäätöksen välittömästi ruudulle. Joten mikäli mietit, onko nykyinen joustolainasi varmasti halvin vai olisikohan markkinoilla kuitenkin edullisempia vaihtoehtoja, olet kolmen minuutin päässä vastauksesta. Lainahakemus ei sido sinua mihinkään vaan voit halutessasi hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset. Tämän helpommaksi kilpailuttaminen ei mene.

Tarvitset käyttölainaa heti ja ajatus kalliista pikavipistä ei todella tunnu oikealta? Unohda korkeakorkoiset vipit ja tutustu Luottovertailun kilpailuttamiin joustolainoihin. Pieni rahantarve hoituu vaikkapa Risicumin pienellä joustolainalla, jolta teet vaikkapa 50 euron noston viiden euron kuluilla ja mikäli maksat lainan ensimmäisellä laskulla takaisin on laina täysin koroton ja kuluton. 29% korko ei aja sinua kohtuuttomiin vaikeuksiin vaikka päätyisit pitämään pääoman itselläsi vähän pidempään. Unohda siis satojen prosenttien vuosikorot ja riistomielessä myönnettävät pikavipit – täytä Luottovertailun lainahakemus ja tutustu kohtuullisen koron joustolainoihin.

Luottovertailun kautta saat joustolainatarjouksia esimerkiksi:

 • Collectorilta,
 • Nordealta,
 • Komplett Bankilta,
 • Instabankilta,
 • Aktialta,
 • Risicumilta,
 • Euroloanilta,
 • Ja monelta muulta kohtuullisen ja vastuullisen luototuksen toimijalta!

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.