vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Joustoluotto – mikä se on?

Joustoluotto on joustava laina, joka mahdollistaa yksilöllisen tarpeen mukaiset nostot myönnetyn luottorajan puitteissa.

 • Joustoluotto on jatkuva laina, jolla on luottoraja.
 • Voit tehdä nostoja luottorajan puitteissa.
 • Joustoluottoa lyhennetään yleensä joko kiinteällä kuukausierällä tai jollakin prosentilla nostetutsta pääomasta.
 • Joustoluottoa haetaan kuten muitakin lainoja valitsemalla lainasumma. Luottoraja voi kuitenkin olla myös isompi.
 • Joustoluotoissa on isoja eroja sekä luottorajojen koossa, että lainan hinnoissa. Kilpailuttaminen on järkevää.
 • Joustoluottojen luottorajat vaihtelevat välillä 2000€ – 10000€.
 • Joustoluotto on vakuudeton laina.

Näin haet joustoluottoa

 1. Täytä lainahakemus ja valitse sopiva lainasumma.
 2. Saat heti lainatarjouksia kaikista luotoista ja voit valita parhaan kertalainan tai joustoluoton.
 3. Tunnistaudu valitun pankin palvelussa ja hyväksy luottoehdot.
 4. Laina maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

Joustoluotto heti tilille

Joustoluotot maksetaan heti tilillesi, mikäli sinulle riittää alle 10000 euron kokoinen luottoraja. Tätä isommat luotot vaativat tuekseen yleensä tarkemman tuloselvityksen ja lainan lopullisessa tilityksessä voi kestää pankkipäivän. Mikäli käyttämäsi pankkitili sijaitsee jossakin yleisessä suomalaisessa pankissa, saat rahat yleensä heti tilillesi, eikä tilitysviivettä pankkien välillä ole.

Joustoluotto on moderni pikalaina

Joustoluotto soveltuu myös moderniksi pikalainaksi. Lainapäätöksen saa lähes kaikissa tapauksissa heti ja rahat maksetaan nopeasti tilille. Julkisuudessa parjatut pikavipit ovat usein 2000 euron lainoja. Huomaa kuitenkin, että kaikki joustoluotot eivät ole korkeakorkoisia. Moderni ja edullinen joustoluotto on hinnoiteltu järkevästi, hinnat lähtevät noin 15% todellisesta vuosikorosta.

Vertaile halvin joustoluotto kilpailuttamalla

Halvin joustoluotto löytyy kilpailuttamalla lainahakemus meillä ja vertailemalla saadut lainatarjoukset. Saat yhdellä lainahakemuksella kilpailutettua yli 20 lainayhtiöitä ja saat kattavan kuvan erilaisistä tarjolla olevistä joustolainoista. Listaamme kaikki lainaan liittyvät kulut ja kuukausierät helposti vertailtavaan muotoon. Löydät parhaan joustoluoton helposti!

Edullinen joustoluotto on hyvä varakassa vaikka remontointiin

Joustoluotto on hyvä valinta, jos et vielä lainanhakuhetkellä tiedä tarkkaan kuinka paljon lainaa lopulta tarvitset. Remointi on usein kuluerä, jossa budjetti elää matkan varrella. Joustoluoton luottorajan puitteissa voit tarkentaa lainankäyttöä tekemällä tarvittaessa lisää nostoja luotoltasi. Pelkästä luottorajasta ei peritä mitään kuluja ja maksat vain käytöstä.

Paras joustoluotto pankista?

Useat kotimaiset ja ulkomaiset pankit ovat alkaneet myöntämään joustoluottoja viime vuosina. Luottovertailu.com kilpailuttaa sekä suomalaiset että ulkomaiset joustoluottotoimijat. Instabank, Komplett Bank, Aktia ja Nordea myöntävät vakuudettomia joustoluottoja myös uusille asiakkaille. Sinun ei tarvitse olla pankin asiakas entuudestaan hakeaksesi joustavaa lainaa uudesta pankista. Saat jokaisessa tapauksessa luottotarjouksen heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Vertaile pankkien joustoluottoja helposti täyttämällä lainahakemus sivuillamme ja vertaile paras joustolaina!

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.