vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Mikä on käyttölaina?

 • Käyttölaina on joustolaina.
 • Käyttölaina perustuu luottorajalliseen lainatuotteeseen.
 • Voit tehdä käyttölainasta tarpeesi mukaisia nostoja.
 • Käyttölaina on jatkuva luotto.
 • Käyttölainaa lyhennetään osuudella nostetusta pääomasta.
 • Käyttölainan olemassa olo ei maksa mitään, vain käytöstä peritään kustannuksia.

Käyttölaina on joustolaina

Käyttölaina on siis joustolaina, joustava laina, jolta teet nostoja halusi mukaan. Käyttölaina eroaa kertalainasta siinä, että luottoa ei makseta kokonaisuudessaan heti tilillesi, vaan tarkennat laintarvettasi tekemällä nostoja. Valitse lainalaskuristamme vaikkapa 2000 euron lainasumma, saat heti luottotarjouksia lainoista joiden luottoraja voi olla vaikkapa 10000 euroa, mutta nosto olisi näin halusi mukaisesti 2000 euroa. Ylimääräisestä luottorajasta ei tietenkään peritä kustannuksia, vain nostetusta lainasta peritään kuluja.

Luottorajat käyttölainalle

 • Tyypillinen luottoraja vaihtelee välillä 2000€ – 10000€.
 • Luottoraja on käytössä lainanhakemisen jälkeen siihen asti, kunnes päätät sen sulkea.
 • Luottoraja on ilmainen, käyttö aiheuttaa kuluja.
 • Luottoraja on kätevä, mikäli tarvitse vararahaston, josta voi tehdä tarvittaessa nostoja.

Käyttölaina on yhtä nopea kuin pikaluotto

 • Käyttölainat maksetaan yleensä heti tilille.
 • Laina on aivan yhtä nopea kuin pikaluotto.
 • Pieneen käyttölainaan ei todennäköisesti tarvita mitään tulotositteita. Voit varmentaa tulosi Instantorilla
 • Saat käyttölainaa heti tilille, mikäli pankkitilisi sijaitsee jossakin yleisessä suomalaisessa pankissa. Vältät näin tilitysviiveen.

Miten haen käyttölainaa?

Voit hakea joustavaa käyttölainaa aivan samalla tavalla kuin mitä tahansa lainaa. Näet luottotarjouksista heti, minkätyyppistä lainaa sinulle on tarjolla, saat sekä kertalaina että käyttölainavaihtoehtoja joista voit valita parhaan vaihtoehdon juuri sinulle.

Edullinen käyttölaina löytyy kilpailuttamalla

Varmistat edullisen käyttölainan itsellesi kilpailuttamalla lainahakemuksen. Varsinkin isommissa luotoissa kaikki lainapäätökset ovat henkilökohtaisia ja perustuvat juuri sinun tietoihisi – lainapäätöksen saa vain täyttämällä lainahakemuksen. Kaikki saamasi lainatarjoukset ovat kiinteitä ja lunastettavissa, mikäli tulotietosi ovat kuten olet ne hakemukselle ilmoittanut. Saat siis oikeita lainatarjouksia oikeilla korkoesimerkeillä vertailtavaksesi. Edullisen lainan valinta on tämän jälkeen helppoa lainavertailussamme. Kokeile heti täysin sitoumuksetta ja ilmaiseksi!

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.