vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Limiittilainaa heti tilille

Hae limiittilainaa heti tilillesi täyttämällä lainahakemus ja kilpailuttamalla paras limiitti. Saat samalla lainahakemuksella useita tarjouksia pienistä ja isommista limiittilainoista.

  1. Täytä limiittilainahakemus ja vertaile paras limiitti.
  2. Tunnistaudu pankin prosessissa ja vahvista lainasopimus.
  3. Limiittilainan nosto maksetaan heti tilillesi.

Mikä on limiittilaina?

Limiittilaina on joustolaina, joustoluotto, käyttölaina tai tililuotto – kaikki termit tarkoittavat käytännössä samaa. Lainalimiitti sana tulee tavasta myöntää lainalle kiinteä luottoraja, jonka puitteissa lainalta voi tehdä nostoja. Lainat maksetaan aina heti tilille ja limiitti onkin pikavipin synonyymi.

  • Limiittilaina on tavallinen joustolaina tai pikavippi.
  • Limiittilainojen nostot maksetaan aina heti tilille.
  • Limiitti tarkoittaa luottolimiittiä eli luottorajaa, jonka puitteissa voi tehdä haluamiaan nostoja.
  • Limiittilainat jakautuvat edullisempiin joustolainoihin ja selvästi kalliimpiin pikavippeihin.
  • Limiittiluottoa maksetaan takaisin jollakin sovitulla prosentilla lainapääomasta.

Mitä eroa on pikavipillä ja limiittilainalla?

Limiittilaina terminä tuli käyttöön vuoden 2013 lakiuudistuksen jälkeen, jolloin voimaanastunut korkokatto alkoi säädellä alle 2000 euron lainoja. Isoimmat pikaluottoa myöntäneet lainatoimijat alkoivat tällöin myöntää korkeampikorkoisia lainoja, jotka olivat juuri yli 2000 euron kokoisia. Uusi pikavippi oli syntynyt, lainoja alettiin nopeasti nimittää limiittilainoiksi joustavan luottorajansa myötä. Pieniä muutaman sadan euron kokoisia nostoja voitiin taas tehdä ja jatkaa vippien nostamista kuten ennenkin.

Ilmainen laina on limiittilainan ensinosto

Ilmainen laina tai koroton laina on limiittilainan ensimmäinen nosto uudelle asiakkaalle. Kyseisissä lainoissa voit uutena asiakkaana nostaa ensimmäisen lainaerän täysin ilman korkoja ja kuluja noin 1-2 kuukaudeksi käyttöösi. Muista kuitenkin, että tämän jälkeen lainasta peritään tavanomaiset kulut ja uudet nostot käsitellään heti tavanomaisten lainasopimusehtojen mukaisesti.

Limiittilainasta voit tehdä nostoja 24h vuorokaudessa

Limiittilaina on usein myös niin sanottu pikavippi 24h -tuote. Tämä tarkoittaa sitä, että kertaalleen avattu limitti mahdollistaa lainan nostot myös tavanomaisen asiakaspalvelun ulkopuolella. Nostot maksetaan asiakkaiden tileille käyttämällä automaattista prosessia, itse luottopäätöstä ei enää toista kertaa tarvitse tehdä. Mikäli tiedät tarvitsevasi luottoa myös öisin, voi 24h limiittilaina olla käyttökelpoinen valinta.

Limiittilainaa

Hae limiittilaina heti tilillesi täyttämällä lyhyt lainahakemuksemme. Saat luottopäätökset heti ja voit vertailla halvimman limiittilainan. Limiitit maksetaan aina heti tilillesi - kokeile sitoumuksetta!

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.