vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Tililuotto heti tilille

Tililuotto heti tilille Luottovertailu.comista, löydä kilpailuttamalla halvin lainavaihtoehto. Me laitamme riviin kaikki Suomen lainayhtiöt, jotta sinä löydät halvimman tililuoton. Haitpa sitten isompaa joustolainaa tai pientä pikalainaa – me autamme sinua löytämään parhaan tililuoton.

Hae tililuottoa näin

 1. Täytä lainahakemus ja valitse lainalaskurista lainakoko lainatarpeesi mukaan. Täytä hakemus ja lähetä se käsiteltäväksi.
 2. Me kilpailutamme tililuotot ja saat lainapäätökset heti.
 3. Vertaile ja valitse halvin vaihtoehto, tunnistaudu, vahvista tulosi ja nosta rahat tilillesi.

Mikä on tililuotto?

Tililuotto on joustolaina, jolta voit tehdä haluamasi kokoisia nostoja. Tililuotolla on useita nimiä kuten joustolaina, joustoluotto, käyttölaina tai luottolimiitti. Kaikille yhteneväistä on luottoraja, jonka puitteissa lainaa voi käyttää tarpeidensa mukaan.

Lainaa lyhennetään yleensä jollakin lainasopimuksen mukaisella prosentilla nostetusta pääomasta. Tyypillinen lyhennysprosentti on noin 10%.

 • Tililuotto on joustolaina.
 • Tililuotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit käyttää luottoa tekemällä siitä nostoja.
 • Tililuottoa lyhennetään jollakin ennaltamääritetyllä prosentilla nostetusta pääomasta, esim 10% ja nostettu luotto 1000€ = 100€ kuukausierä.

Mitä eroa on pikavipillä ja tililuotolla?

Tililuotto ja pikavippi ovat molemmat pieniä vakuudettomia netin kautta haettavia lainoja. Tililuotot ja pikavipit maksetaan yleensä välittömästi hakijan tilille. Tililuotto on kuitenkin aina luottorajallinen joustolaina, pikavippi voi olla myös pieni kertalaina, joka maksetaan aina kokonaisuudessaan tilille ja maksetaan takaisin tasaeräisenä.

Isommat tililuotot ovat joustoluottoja, jotka voivat olla jopa 20000-50000 euroa kooltaan. Muutama norjalaiset pankit myöntävät isoja tililuottoja.

Koska voin hakea tililuottoa?

 • Hae luottopäätös tililuotolle 24h vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.
 • Kerran avattu tililuotto on käytössäsi aina, eikä sitä tarvitse anoa uudelleen.
 • Voit tehdä nostoja jopa 24h vuorokaudessa. Löydät tarkemmat ohjeet tililuoton käytöstä valitsemasi pankin ohjeista.

Kuka voi hakea tililuottoa?

 • Suomen kansalainen, joka on asunut pysyvästi Suomessa yli 2 vuotta.
 • Luottotiedot ova kunnossa.
 • Yli 20-vuotias.
 • Moitteeton maksuhistoria, ei avoinna olevia myöhästyneitä lainoja.

Mitkä pankit myöntävät tililuottoa?

 • Suomalaisista pankeista: Aktia, Nordea.
 • Norjalaisista pankeista: Instabank ja Komplett Bank.
 • Suomalalisista rahoitusyhtiöistä: Risicum, Laina.fi, Lainasto, Suomilimiitti, Suomen Tililuotto, Credit24, Saldo, Limiitti.fi, Ferratum ja moni muu.

Paljonko voin saada tililuottoa käyttöni?

Saat vastauksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Luottopäätös ja lainatarjoukset perustuvat aina hakemukselle täyttämiin tietohin.

 

 

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.