Kulutusluotto

vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Kulutusluotto

Kulutusluotto tai tuttavallisesti kertalaina on suomalaisten vakiintunut lainatuote kertaluonteisiin ostoksiin. Kulutusluotolla rahoitat remontit tai hankit vaikkapa uuden auton tai lähdet matkalle. Asiakkaamme haluavat kulutusluotolta selviä lainaehtoja ja pitkää maksuaikaa, sellaista lainaa joka on helppo sovittaa omaan talouteen ja joka joustaa oman maksukyvyn mukaisesti. Luottovertailun kautta löydät kaikki reilut suomalaiset kulutusluotot, joiden maksuehdoissa ei ole koiraa haudattuna ja jotka mahdollistavat lyhennysvapaat ja maksuvapaat kuukaudet, kun oma taloudellinen tilanteesi niin vaatii.

Kulutusluotot myönnetään nykyään henkilökohtaisen luottokelpoisuuden perusteella. Tämä tarkoittaa muutakin kuin moitteetonta luottohistoriaa ja kunnossa olevia luottotietoja. Suomeen on viimeisen parin vuoden aikana tullut kosolti pankkeja, jotka arvioivat kunkin hakijan luottokelpoisuutta omien krieeriensä avulla. Olet ehkä huomannut, että lainahakemukselle on monessa paikassa tullut lisäkysymyksiä.

Luottokelpoisuuden tarkemmassa arvioinnissa on selviä etuja. Nimittäin tämä tarkoittaa kuluttajille edullisempia lainaehtoja. Lainakorot ovat nopeassa tahdissa puolittuneet netin kautta haettavien vakuudettomien kulutusluottojen osalta. Toisaalta tämä tarkoittaa myös sitä, että pelkän luottoyhtiön nettisivun perusteella et näe omaa korkotasoasi, vaan joudut aina täyttämään hakemuksen. Mikäli haluat saada vastauksen usealta kulutusluottoa myöntävältä yhtiöltä, joudut täyttämään useita lainahakemuksia.

Luottovertailu.com on perustettu juuri tähän tarkoitukseen – yksi hakemus – monta henkilökohtaista kulutusluottotarjousta!

Hae henkilökohtainen lainatarjous näin:

  1. Täytä hakemus kulutusluotolle ja lähetä se eteenpäin meille.
  2. Me välitämme hakemuksesi välittömästi lainayhtiöille arvioitavaksi ja saat lainatarjoukset heti.
  3. Vertaile kulutusluottoja palvelussamme ja järjestä luotot haluamasi tekijän mukaiseen järjestykseen halposti ja nopeasti.
  4. Valitse sopivin laina ja saata hakemus loppuun lainayhtiön ohjeita seuraten.
  5. Saat lainarahat tilillesi sovitusti, useimmiten jo samana päivänä.

Kulutusluottohinnasto

Kulutusluottojen hintoja on etukäteen vaikea arvioida, koska jokainen lainatarjous on perustuu tasan lainanhakijan omiin tietoihin. Olemme alle kuitenkin listanneet hinnat-alkaen -tasoja, joilla voit odottaa saavasi tarjouksia:

  • Nimelliskorko: 5% – 29%
  • Nostopalkkio: 50€ – 9% lainasummasta.
  • Laskutuspalkkiot: 0€ – 8€ kuukaudessa.
  • Todelliset vuosikorot: 11% – 49,80%

Vertaile halvin kulutusluotto

Vertaile halvin kulutusluotto, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Joskus se on se kaikkein halvin laina, joskus luotto, josta voi tehdä vaikkapa täsmänostoja mikäli et oikein vielä osaa sanoa, mikä lopullinen tarve tulee olemaan. Luottovertailu.com tekee lainojen vertailun mahdollisimman helpoksi. Voit muutamalla klikkauksella pyöritellä lainoja haluamaasi järjestykseen ja tehdä informatiivisen valinnan. Ei epäselviä ehtoja, ei piilokuluja – rehtiä suomalaista luotottamista joustavin ehdoin.

Kulutusluottolaskuri arvioi sopivan kuukausierän

Lainalaskuri sivun yläreunassa määrittää haluamasi lainasumman ja laina-ajan avulla ohjeellisen kuukausierän. Kulutusluottolaskuri toimii hieman eri tavalla kuin osa netissä olevista lainalaskureista. Meidän laskurimme taltioi lainasumman ja laina-ajan lainahakemukseesi ja kilpailuttaa näin lainatarpeesi kymmenillä pankeilla. Arvioi siis lainalaskurilla sopiva kuukausi erä haluamallesi summalle ja me hoidamme loput.

Kulutusluottoa ilman vakuuksia

Kaikki Luottovertailun kulutusluotot myönnetään täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Vakuudettomat lainat ovat aina hieman kalliimpian kuin luotto, joka myönnetään reaalivakuudella. On selvää, että mikäli annat pankille oikeuden periä vaikkapa asuntosi lainan vakuutena, saat siihen vielä kilpailukykyisemmän koron. Kannattaa kuitenkin miettiä, kumpi lainaustapa on lopulta oikea juuri sinulle. Vakuudettomien luottojen hyvinä puolina on helppo ja nopea saatavuus netistä sekä selviäminen ilman vakuuksien ja takaajien toimittamista. Ei erillisiä arvioita tai paperityötä, jotka usein edellyttävät paikanpäälläkäyntiä. Vakuudettomia lainoja netistä tarjoavien lainayhtiöiden hyvinä puolina on myös erittäin joustavat asikaspalveluiden aukioloajat. Virka-aikoina meillä jokaisella on muutakin tekemistä, kuin hoitaa henkilökohtaisia raha-asioita.

Kulutusluottoa pankista

Luottovertailu edustaa useita pankkeja, jotka myöntävät kulutusluottoja. Siis ihan tavallisia pankkeja, joilla on asiaankuuluvat pankkiluvat. Välitämme lainahakemuksia sekä suomalaisille että ulkomaalaisille pankeille, jotka kaikki kilpailevat sinun lainahakemuksestasi. Mikäli olet jo kysynyt kulutusluottoa omasta pankistasi ja et ole varma onko korkotarjous paras, pistä meidät töihin. Hakemuksen täyttäminen kestää kolme minuuttia ja näet heti millä korolla saat kulutusluottoa pankista Luottovertailun ja netin kautta!

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.