vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Lainaa 10000 euroa edullisesti

Hae lainaa 10000 € Luottovertailun avulla ja säästä selvää rahaa. Saat useita hyviä lainatarjouksia ja voit vertailla lainoja läpinäkyvästi lainapalvelussamme. Kilpailuta samalla hakemuksella kaikki 10000 euron vakuudettomat lainat!

  1. Täytä lainahakemus 10000 eurolle.
  2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse paras.
  3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla, hyväksy lainaehdot ja nosta rahat tilillesi.

Hae 10000 euroa heti tilillesi näin:

  • Varmista, että hakemuksesi tiedot ovat varmasti oikein.
  • Käytä jonkin yleisen pankin pankkitiliä tilitysviiveiden välttämiseksi.
  • Valitse lainavaihtoehto, jossa tulotiedot voi todentaa sähköisesti Instantorilla.
  • Vastaa puhelimeen, mikäli lainayhtiöistä soitetaan henkilön varmentamiseksi ja seuraa heidän ohjeitaan tarkasti.

10000 euron laina ilman vakuuksia

Kaikki välittämämme 10000 euron lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Yhteistyökumppanimme ovat erikoistuneet vakuudettomien luottojen myöntämiseen netissä. Tämä mahdollistaa nopean lainaprosessin ja välittömät lainatarjoukset. Mikäli sinulla on nyt tarve saada isompi 10000e laina, voit täyttää lainahakemuksen ja katsoa heti, millä korolla lainayhtiöt olisivat valmiita rahoittamaan lainatarpeesi. Sinulta ei vaadita mitään vakuuksia tai takaajia tai muita monimutkaisia lainatakuita. Ainoa vaatimus on, että luottotietosi ovat kunnossa ja että täytät lainahakemuksen rehellisesti omilla tiedoillasi. Yksinkertaista ja helppoa!

Kulutusluotto vai joustolaina 10000 eurolle?

10000 euron laina on mahdollista nostaa joko joustolainana tai tasaeräisenä kiinteänä kulutusluottona. Kertalaina on useimmiten hieman joustolainaa edullsempi lainavaihtoehto. Tämä johtuu useimmiten siitä, että joustoluoton luottoraja myönnetään pidemmäksi aikaa, eli lainasopimus on jatkuva. Tämä lisää jonkinverran joustoluoton luottoriskiä, jota hieman korkeampi hinta kompensoi. Joustava laina voi kuitenkin olla parempi vaihtoehto oikeassa tapauksessa kuin jäykempi kulutusluotto. Mikäli et osaa sanoa tarkkaa lainatarvetta, mutta rahaa tulisi jo olla käytössä voi joustoluoton mahdollistamat täsmänostot tehdä muutaman prosenttiyksikön hintaerosta edullisemman kun lainaa voi nostaa juuri tarvitsemansa summan. Kertalaina maksetaan aina kokonaisuudessaan heti tilillesi ja kulut aiheutuvat koko lainasummasta.

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.