Lainaa 2000 euroa

vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Lainaa 2000 euroa heti tilille

Lainaa 2000 euroa heti tilillesi täyttämällä lyhyt lainahakemuksemme – hakeminen kestää noin kolme minuuttia. Tämän jälkeen pääset vertailemaan lainoja ja valitsemaan sinulla parhaan 2000 euron lainan.

  1. Hae lainaa 2000 euroa.
  2. Vertaile paras laina. Valitse joko luottorajallinen pikavippi tai yksinkertainen kertalaina.
  3. Tunnistaudu ja vahvista lainasopimus – nosta rahat tilillesi.

Kuka voi saada 2000 euron lainan?

  • Olet vähintään 20 vuotta.
  • Olet asunut Suomessa ennen lainan hakemista vähintään 2 vuotta.
  • Luottotietosi ovat moitteettomat.
  • Sinulla ei ole myöhässä olevia lainaeriä muissa vakuudettomissa luotoissa.

Huolehdi myös, että lainahakemuksesi tiedot pitävät paikkaansa ja että tilinumerot ja puhelinnumero on oikein täytetty. 2000 euron lainalle tehdään yleensä henkilöllisyyden varmentava soitto, joten vastaa puhelimeen mikäli se soi lainahakemuksen jättämisen jälkeen.

Emme etukäteen voi tietää, paljonko voit saada lainaa. Kaikki riippuu antamistasi tiedoista ja taloutesi kokonaistilanteesta. Näet kaikki lainatarjoukset 2000 euron lainalle kuitenkin heti hakemuksen jättämisen jälkeen, joten tilanteen tarkistaminen kestää tasan kolme minuuttia. Hae lainaa 2000 euroa heti ja vertaile lainatarjouksia!

2000e laina on usein pikavippi tai joustolaina

Joustolainan luottolimiitti on usein juuri 2000 euron kokoinen. Tarjonta juuri 2000 euron kohdalla on kaikkein suurinta, joten vertailu todella kannattaa. Pikavippi tai kertalaina maksetaan heti tilillesi kokonaisuudessaan, joustolainalta valitset noston halusi mukaisesti. Mikäli valitset joustolainan, niin kiinnitä huomiota kuukausierän laskentakaavaan. Takaisinmaksuerä on todennäköisesti noin 100-200 euroa, johtuen lainan lyhentämisestä tietyllä prosenttiosuudella lainapääomasta. Luoton korko voi myös olla joustolainan kohdalla tavattoman korkea, joten ole tarkkana pienten joustoluottojen osalta. Ilmainen ensilaina voi olla hankala kumppani pitkässä juoksussa.

Pikavippi 2000 eurolle voidaan maksaa myös kertalainana, jolloin luotto on tasaeräinen, eikä kuukausierä vaihtele. Tällöin tiedät tasan kauanko laina on sinulla ja mitä siitä kokonaisuudessaan maksat. Halusitpa kumman tahansa, täytä lainahakemus ja vertaile luottoja löytääksesi parhaan lainan!

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.