vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Bank Norwegian lainat ja luottokortti

Bank Norwegian on myöntänyt lainaa noin kolme vuotta Suomen markkinoilla. Kolmessa vuodessa yhtiöstä on nopeasti kasvanut yksi suurimmista vakuudettomia luottoja myöntävistä yhtiöistä.

Bank Norwegian kulutusluotto

Bank Norwegianin kulutusluotot ovat markkinoiden suurimpia:

  • Lainasummat: 1000 € – 60 000 €.
  • Laina-ajat: 1 – 15 vuotta.
  • Nostopalkkiot: 45 € – 95 €.
  • Luottokorko: 6,99 % – 21,99 %.
  • Todellinen vuosikorko: 36,88 %.

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti Bank Norwegianin lainoilla: lainat ovat markkinoiden isoimpia ja laina-ajat pitkiä. Isokin kulutusluotto onnistuu pienellä kuukausierällä. Pankki on tunnettu agressiivisesta upsellauksesta – lainasumma voi kasvaa haettavasta määrästä. Pankki luottaa riskiarvioonsa ja myöntää luottoriskin rajoissa useimmiten maksimisumman.

Bank Norwegian luottokortti – paras luottokortti matkailijalle

Bank Norwegian on tuonut markkinoille myös oman luottokortin. Nopeasti katsottuna kortti näyttää houkuttelevalta paljon matkustaville, varsinkin jos käytät Norwegian –lentoyhtiötä. Käymme tässä nopeasti läpi kortin luotto-ominaisuudet ja Reward –etuohjelman.

Luottokortin kiinteät edut:

  • Jopa 6 viikon korotonta luottoa
  • Jopa 10.000€ luottoraja
  • Ilmaiset käteisnostot
  • Bonus-pisteitä kaikista ostoksista
  • Ilmainen peruutussuoja ja matkavakuutus

Hae luottokorttia tästä

Luottokortin luottorajat

Kortinmyöntäjänä on Bank Norwegian ja kyseessä on tuttu ja turvallinen Visa-kortti lähimaksuominaisuudella joka toimii ympäri maailman. Vuosimaksua kortissa ei ole, verrattuna esim. Finnair Plus Visa-korttiin jossa vuosimaksu on 150€. Jos päätät hakea korttia, voit saada jopa 10.000€ luottorajan. Myönnettävä luottoraja vaihtelee aina ja päätös perustuu aina antamiisi tietoihin. Luottorajaan voi kuitenkin myöhemmin hakea korotusta kätevästi Bank Norwegianin asiakasportaalin kautta.

Luoton vuotuinen korko on kuitenkin paljon korkeampi verrattuna esim. Finnairin ja SASin kortteihin. Norwegianin korko on 19,99%. Tässä täytyy kuitenkin huomioida, että ostoksille saa 6 viikon korotonta maksuaikaa – eli jos kuittaat luottokortilla tehdyt ostokset ajoissa pois ei siitä kerry sinulle korkokuluja. Jos päätät nostaa kortilla käteistä pankkiautomaatilta, voit tehdä sen veloituksetta Bank Norwegianin kortilla. Luoton minimilyhennys on 3% avoimesta summasta, mutta minimimaksu on aina 30€.

Bank norwegian luottokortti kokemuksia ja Norwegian CashPoints

Norwegian tarjoaa asiakkailleen Reward –etuohjelman, joka on periaatteessa sama kuin Finnair Plus –ohjelma. Lentämällä keräät pisteitä ja voit käyttää niitä tulevaisuudessa kun haluat maksaa lentomatkasi Norwegianilla. Jos lennät esim. LowFare lipulla saat 2% CashPoint –pistettä lipun nettohinnasta. Kalliimmalla Flex –lipulla saat 20% pistettä lipun nettohinnasta.

Hankkimalla Norwegianin luottokortin, nousee LowFare lipun CashPoint –pisteet 2 prosentista 5 prosenttiin. Käyttämällä korttia voit myös kerätä pisteitä muista ostoksista. Jos käytät korttia arkisin esim. ruokaostoksiin saat aina 1% CashPoints –pisteitä ostosten hinnoista.
Korttia voi periaatteessa käyttää kaikkiin ostoksiin, jolloin keräät automaattisesti pisteitä seuraavaa matkaa varten. Tämä kannattaa kuitenkin vain, jos kuittaat luottokorttilaskun joka kuukausi palkkapäivänä. CashPoints –pisteillä voit sen jälkeen maksaa lomamatkasi joko kokonaan tai osittain keräämilläsi pisteillä. Kerätyt pisteen ovat voimassa 24kk, joten sinulla on hyvin aikaa kerätä pisteitä ja suunnitella tulevaa matkaa!

Matkavakuutus, peruutussuoja ja muut asiat

Käyttämällä Bank Norwegianin luottokorttia lentolippua varatessa, saat mukaan ilmaisen matkavakuutuksen. Vakuutus ja peruutussuorja on voimassa vain, jos vähintään 50% lentolippujen hinnasta on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Kortinhaltijan lisäksi vakuutettuna on mukana matkustava puoliso tai avopuoliso ja alle 21-vuotiaat lapset. Korttia haetaan aina netin kautta ja tarvitset siihen verkkopankkitunnukset. Kortin pin-koodin voit valita itse.

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.