vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Pikaluotto on nopea laina netistä

Pikaluotto on valintasi, mikäli haet lainaa netistä nopeasti tilillesi. Pikavippi, pikalaina ja pikaluotto kaikki tarkoittavat peritaatteessa samaa vakuudetonta luottoa, joka myönnetään pelkkien hakemustietojen perusteella heti tilillesi.

  • Kun haet pikaluottoa, haet pientä, nopeaa lainaa netistä.
  • Pikaluotto myönnetään aina ilman vakuuksia.
  • Pikaluotto vaatii pelkän henkilökohtaisen lainatakauksen.
  • Pikaluoton hakeminen kestää noin 15 minuuttia.

Pikaluotto heti – miksi valita Luottovertailu.com?

Pikaluotto tai pikavippi heti tilille on yleisin asiakkaidemme hakema lainatuote ja lainaustapa. Luottovertailu.com on palvelu, joka helpottaa sinun valintaasi lainaviidakossa. Saat yhdellä hakemuksella kattavan kuvan kaikista Suomessa myönnettävistä pikaluotoista. Pikaluoton tarjoajia on jo yli 30 yritystä ja lainabrändejä on toinen mokoma. Sopivan pikaluoton löytäminen, sellaisen, jossa on läpinäkyvät ehdot ja jossa ei ole koiraa haudattuna, on koko ajan vaikeampaa. Luottovertailu.com auttaa sinua vertailemaan pikaluottoja helposti ja nopeasti yhdellä ja samalla sivulla. Mikäli tiedät tarvitsevasi pienempää pikaluottoa, hae pikaluotto Pikaluotto.net luottopalvelusta – saat nopean avun pieneen lainantarpeeseen.

Näin haet ja vertailet pikaluottoja

  1. Hae pikaluottoa valitsemalla lainasumma ja laina-aika sekä täyttämällä hakemuksen henkilökohtaiset kysymykset.
  2. Saat kaikki lainatarjoukset pikaluotoille heti eteesi. Vertaile lainoja taulukossa järjestemällä luottoja halumiesi tekijöiden mukaan.
  3. Valitse halvin pikaluotto, tunnistaudu nettipankkitunnuksilla, vahvista lainaehdot ja nosta rahat tilillesi.

Uusi pikaluotto vai nosto vanhasta

Uusi pikaluotto Pikaluotto.net palvelusta kannattaa vain, jos olet hoitanut edelliset lainasi pois kokonaan. Älä koskaan maksa lainaa toisella luotolla. Pikaluottojen korot voivat olla järkeveän hintaisia sellaisenaan, mutta ketjuttamalla luottoja hankit ikävyyksiä. Mikälli sinulla jo on edullinen pikaluotto tai joustolaina, josta voit tehdä nostoja, älä hae uutta lainaa pelkästään jonkin olemassa olevan kampanjan perusteella. Hae uusi pikaluotto vain, jos todella ymmärrät uuden luoton ehdot ja paljonko lainasta oikeasti maksat kun edullinen kampanjatarjous loppuu. Uudet pikaluotot, jotka ovat tulleet markkinoille vuonna 2018 ovat pääsääntöisesti joustolainoja.

  • Hae uusi pikaluotto vain, jos et enää käytä vanhaa joustolainaasi ja et ole siihen tyytyväinen.
  • Uusi pikaluotto voi sisältää korottoman uuden asiakkaan edun. Muista, että etu on lyhytaikainen.
  • Älä koskaan maksa pikaluottoa toisella pikavipillä. Lainojen ketjuttaminen tulee todella kalliiksi.

Pikaluotto heti tilille

Pikaluotto maksetaan aina heti tilille, mikäli noudatat sivustomme hakuohjeita. Lue lisää, miten hakea pikavippi heti tilille ilman liitteitä. Edustamamme 30 pankkia ja rahoituslaitosta myöntävät lainoja ainoastaan netin kautta. Pikaluottoyhtiöt ovat tottuneita nopeisiin päätöksiin ja tilityksiin. Seuraamalla ohjeitamme voit omalta osaltasi varmistaa, että teet asiat kerralla oikein lainahakemuksellasi. Hae pikaluottoa ja pikalainaa aina tarkasti omilla tiedoillasi ja muista lisätä pankkitilinumerosi oikein hakemukselle. Virheiden korjaaminen ei usein onnistu, vaan koko hakemus on tehtävä uudelleen. Jossain tapauksissa lainayhtiö käsittelee vain yhden lainahakemuksen per päivä samalta hakijalta, joten liialliset virheet voivat sulkea useita ovia ennen onnistunutta hakemusta.

Pikaluotto ilman luottotietoja

Pikaluottoa, pikavippiä tai muuta vakuudetonta lainaa ei myönnetä ilman luottotietoja. Vakuudettomien lainojen myöntäminen on luottamusbisnestä, jossa sinä ole juuri niin luotettava kuin aikasempi todistettava käytöksesi ja hakemukselle antamasi tiedot kertovat. Mikäli luottotiedot ovat menneet, on hakijalla usein perinnässä tai ulosotossa maksettavaa, jonka päälle uuden lainan myöntäminen ei ole taloudellisesti kannattavaa. Vain Svea myöntää Suomessa tätänykyä luottoja, joissa on mahdollista olla maksuhäiriömerkintä lainaa haettaessa. Tämä ei kuitenkaan ole pikaluotto sinänsä, vaan perusteellisen luottoarvion mukaisesti myönnettävä laina. Lainaa ei saa heti tilille.

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.