Pikavippi

vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Pikavippi – rahaa heti tilille

Pikavippi on suomalaisten eniten hakema vakuudeton laina. Pikavippien hinnoissa on valtavia eroja, korot lähtevät jo alle kymmenestä prosentista nousten aina satoihin prosentteihin. Tekemällä oikeita valintoja ja vertailemalla lainatarjouksia me autamme asiakkaitamme säästämään pitkän pennin. Suurin osa lainayhtiöistä kertoo sivuillaan pelkät hinnat alkaen -tiedot, etkä oikeasti tiedä mikä on lopullinen korkotarjous tai paljonko kuluja pikavipistäsi joudut maksamaan. Pikavippivertailu auttaa sinua löytämään hintatason, joka perustuu juuri sinun tietoihisi. Voit olla varma, että meidän kauttamme välitetyt pikavippitarjoukset ovat pitäviä. Tiedät, millä korolla lainaa ja keneltä saat oikeasti halvimman pikavipin.

Edustamme noin 30 lainayhtiötä, jotka myöntävät vakuudettomia lainoja netissä. Lähes kaikki lainanantajat myöntävät ja siirtävät lainarahat yhtä nopeasti hakijan tilille. Nopeudessa on nykyään vähänlaisesti eroja. Luottovertailun kautta myönnettävät pikavipit maksetaan hakijan tilille keskimäärin 30min – 1 tunnin aikana. Mikäli sinulla on kova kiire, seuraa allanäkyviä ohjeita sujuvan prosessin varmistamiseksi.

Hae pikavippi heti tilille näin

  1. Täytä lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi ja valitse pankkitili, joka on jossakin isoimmista pankeista.
  2. Vertaile pikavippitarjouksia ja valitse sinulle sopivin. Kerromme avoimesti online-palvelussamme, mistä lainapaikoista saat luoton ilman liitteitä tai lainaa Instantorilla – heti tilille.
  3. Tunnistaudu pankkitunnuksin lainayhtiön sivuille, jonne sinut ohjaamme ja vahvista lainaehdot sekä varmenna tarvittaessa tulosi Instantorilla.
  4. Nosta rahat tilillesi – noin 30min kuluttua hakemuksen lähetettyäsi.

Vertaile halvin pikavippi

Vertaile aina halvin pikavippi Luottovertailun kautta. Pikavippien lainakoroissa on järjettömän isoja eroja. Suomen lainamarkkinoiden kilpailutilanne on kiristynyt vuosivuodelta, joten pikavippiä ei ole pakko enää hakea poskettomilla koroilla. Pienen pikavipin saa alle 50% todellisella vuosikorolla, ja voit vertailla kauttamme helposti mistä laina kannattaa todellisuudessa nostaa. Selvitä oma halvin korkotarjous täyttämällä lainahakemuksemme – se kestää noin kolme minuuttia ja vertaile edullisin pikavippi.

Halvin pikavippi on juuri sellainen laina, joka sopii omaan henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteesi. Se voi joskus olla absoluuttisesti halvin, ja joskus sellainen vippi, jonka saa reissunpäältä ilman palkkatodistuksia tai muita liitetiedostoja. Voit vertailla pikavippejä Luottovertailussa järjestämällä pikavipit haluamasi kriteerin perusteella, vaikkapa koron, summan, takaisinmaksuajan, nostopalkkion tai kuukausierän mukaan. Nopeasti ja helposti.

Pikavipit pitkillä maksuajoilla

Pikavippi pitkällä maksuajalla tulee yleensä kalliimmaksi kuin lyhyt ja nopea laina. Vaikka kuukausierä pienenee tuntuvasti, kun pidennät maksuaikaa, suosittelemme aina lainan nopeaa takaisinmaksua. Voit kauttamme hakea vaikkapa lainaa 500 euroa vuoden maksuajalla. Pienen pikavipin kohdalla kiinteät kuukausikulut kuitenkin nostavat lainan kokonaiskustannuksia merkittävästi, jolloin niin pienestä lainasta voi tulla lopulta tarpeettoman kallis. Mieti tarkkaan preferoitko pitkää maksuaikaa lainan edullisuuden kustannuksella. Joskus vähän kalliimpikorkoinen pikavippi voi tulla huomattavasti halvemmaksi, mikäli tiedät että pystyt maksamaan lainan nopeasti takaisin.

Korottomat pikavipit

Korottomat pikavipit ovat hyvä esimerkki lainan nopean takaisinmaksun tuomista eduista lainan kokonaiskustannuksiin. Suomen lainamarkkinoiden pikavippituotteissa on usein jonkinlainen ensinosto tai täysin kuluton aikajakso uusille asiakkaille. Hyödyntämällä lainayhtiön uuden asiakkaan tarjous, voit nopeasti paikata pienen vipin tarpeen täysin ilman kustannuksia. Ensinostojen tai avaustarjousten osalta nopeassa maksusuunnitelmassa tulee tietysti sitten aina pysyä, takaisinmaksun viivästykset tulevat korkeammalla korolla huomattavan kalliiksi. Voit helposti tutustua ja vertailla korottomia joustolainoja Luottovertailun avulla.

Pikavippi 24h

Yöllä maksettavat pikavipit, eli pikavippi 24h -tuotteet, perustuvat usein joustolainatyyppiselle tuotteelle. Joustolaina on vakuudeton noin 2000 euron laina, josta tehdään nostoja rahantarpeen mukaan. Joustolaina on moderni pikavippi, jossa on jatkuva lainasopimus ja jollekin summalle myönnetty luottoraja. Kerran myönnetty joustolaina on asiakkaan käytössä niin kauan kuin asiakas haluaa. Tämä mahdollistaa palvelutarjoaman myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella. Edustamamme pikavippiyhtiöt mahdollistavat nostot joustolainoiltaan myös kello 23 ja aamuseitsemän välisenä aikana. Tällöin sinulla kuitenkin pitää olla joustolaina jo valmiiksi avattuna, kyseessä on siis pelkkä nosto, ei lainan avaaminen.

Paras pikavippi

Paras pikavippi on sellainen vakuudeton luotto, joka vastaa tarkasti omia lainatarvettasi. Vertaile pikalainoja tarkasti ja valitse luotto omilla kriteereilläsi – pidä kuitenkin Luottovertailun nyrkkisäännöt mielessä:

  • Tarvitsetko pikavipin pitkällä maksuajalla vai pärjäätkö korottomalla ja kuluttomalla uuden asiakkaan tutustumisjaksolla? Halpa vippi voi pitkällä laina-ajalla muuttua hyvin kalliiksi.
  • Tasaeräinen kertalaina vai joustolainan, jolta voit tehdä nostoja tarvittaessa myös öisin – pikavippi 24/7?
  • Meneekö lainatarpeesi yli 5000 euron? Jos menee, ota hakuvaiheessa esille palkkatodistus tai eläkepäätös, jotta voit todentaa tulosi nopeasti prosessin yhteydessä. Pienemmissä lainoissa liitteitä ei usein tarvita.
  • Vältä yli 50% todellisen vuosikoron lainatuotteita viimeiseen asti. Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

 

 

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.