Heti tilillle

vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Pikavippi heti tilille ilman liitteitä

Pikavippi heti tilille kokonaan ilman liitteitä? Onnistuu. Täytä lainahakemus yläpuolelta ja hae pikavippi helposti ja nopeasti. Seura näitä ohjeita sujuvan prosessin varmistamiseksi.

Hae pikavippi heti:

Pikavipin saa heti tilille, mikäli noudatat lainanhakuprosessiamme allanäkyvin ohjein. Lisäksi, muistat nopean tilisiirron takuuna olevat muistisäännöt.

  1. Täytä lainahakemus sopivalle summalle ja valitse laina-aika.
  2. Täytä pikavippihakemuksen muut kohdasti tarkasti omilla tiedoillasi.
  3. Näet kaikki tarjotut pikaluotot heti ruudullasi ja voit vertaille halvimman lainan,
  4. Valitse halvin pikalaina, tunnistaudu, hyväksy lainaehdot ja nosta laina tilillesi.

Muista myös nopean tilisiirron mahdollistavat muistisäännöt:

  • Käytä tavallisen ison pankin tiliä hakiessasi pikavippiä – pikkupankkien tileille voi olla maksuviiveitä.
  • Vastaathan puhelimeen pikalainaa haettuasi – yhtiö todennäköisesti tarkistaa henkilöllisyytesi vielä soittamalla.
  • Älä hae yli 5000 euron pikavippiä, mikäli haluat rahat heti tilille.
  • Valitse tulotietojen varmennustavaksi Instantor.

Hae pikavippiä ilman liitteitä

Saat pikavipin ilman liitteitä, kunhan valitset lainatarjouksen lainayhtiöltä, joka ei halua lainan tueksi erillisiä liitteitä. Näytämme nämä vaihtoehdot heti lainavertailussamme. Hae siis pikavippiä omilla tiedoillasi ja valitse sopivin laina, joka myönnetään kokonaan ilman liitteitä tai käyttämällä Instantor-palvelua. 2013 voimaantulleen lakimuutoksen jälkeen lainayhtiöiltä on edellytetty lainanhakijan tulotietojen varmentamista. Osa lainayrityksistä kuitenkin jättää pienimmissä lainasummissa tarkistuksen tekemättä tai prosessi on kokonaan ulkoistettu Instantor-palvelulle.

Instantor tulotietojen varmentamisessa

Hakiessasi pikavippiä voit valita lainayhtiön prosessissa liitteiden sijaan Instantorin varmennuskeinoksi. Instantor käy tämän jälkeen läpi tiliotteesi ja sinne tulleet tulot ja menot ja pyrkii muodostamaan käsityksen jääkö sinulla kuukausittain vaadittava summa rahaa käteen lainan hoitamiseksi. Palvelu kysyy aina luvan tilitietojen tarkasteluun, eikä se tallenna tietoja. Palvelu ei myöskään tarkastele jokaista tapahtumaa sellaisena kuin se on, vaan pyrkii summaamaan tilitapahtumia ylätasolla tuloihin ja menohin. Instantor-palvelua on turvallinen käyttää.

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.