Instantor laina

vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Instantor lainaa ilman liitteitä

Instantorilla saat lainaa ilman liitteitä. Täytä lainahakemus meillä ja vertaile edullisin vakuudeton luotto, jonka voit saada todentamalla tulotietosi käyttäen Instantor-palvelua. Luotonmyöntäjillä on velvollisuus varmentaa lainanhakijan tulotiedot ennen lainan maksamista. Osa nettipankeista käyttää tarkistukseen automatisoituja palveluja ja yksi suosituimmista on Instantor.

Hae pikavippiä Instantorilla näin:

  1. Täytä lainahakemus ja lähetä se meille kilpailutettavaksi.
  2. Vertaile halvin laina tai paras pikavippi ja valitse tarjous, jossa laina myönnetään Instantor-palvelua käyttäen.
  3. Valittuasi haluamasi pikalaina, tunnistaudu, varmenna tulosi Instantorilla ja nosta rahat tilillesi.

Pikavippi ilman liitteitä

Voit hakea pikavipin ilman liitteitä kauttamme. Kyseessä on lakisääteinen prosessi, jossa luotonmyöntäjä varmentaa tulotietosi joko palkkatodistuksen, tiliotteiden tai verotuspäätöksen avulla. Voit toimittaa liitteet suoraan lainayhtiön asiakaspalveluun lainahakemuksen yhteydessä tai lainan hakemisen jälkeen. Pienet pikavipit ja vipit myönnetään kuitenkin useimmiten täysin ilman liitteitä. Olemme merkinneet luottovertailuumme, mistä saat lainaa ilman liitetietoja.

Mikä on Instantor?

Instantor on Instantor AB:n ylläpitämä luottoyhtiöille suunnattu palvelu. Palvelun tarkoituksena on automatisoida lainanmyöntämiseen tarkoitettuja prosesseja. Tulotietoja varmennus on lain mukaan pakollinen toimenpide vakuudettomia lainoja netissä myöntäville yrityksille. Instantor mahdollistaa tämän lukemalla asiakkaan pankkitilin tietoja perustuen tilitapahtumille asetettuihin tapahtumakoodeihin. Instantor tekee yhteenlaskun tuloista ja menoista ja tulkitsee panotapahtumia. Näistä tiedoista lainayhtiö voi päätellä tuleeko lainanhakijalle oikeasti säännöllisiä tuloja ja pystyykö hän hoitamaan lainansa kuukausierät sovitusti käteenjäävillä rahoilla.

Onko Instantor luotettava?

Tiedoissamme ei ole tapauksia, joissa Instantor olisi toiminut jotenkin väärin tai prosessia olisi käytetty väärin. Palvelu kysyy aina luvan käsitellä pankkitilisi tietoja ja ylipäätään pääsyä pankkitilin tietoihin. Instantor luvitetaan aina kerran yhteen toimeenpiteeseen lainayhtiön lainaprosessissa. Lupa annetaan kirjautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla. Kyseessä on vahva tunnistautuminen, joka vaaditaan palvelun käyttämiseksi. Samalla hyväksyt palvelun käyttöehdot.

Instantor on toiminut Ruotsissa muutaman vuoden ja on kasvattanut suosiotaan vuodesta toiseen. Lähes kaikki yhtiöt Suomessa käyttävät Instantoria jollain tasolla tulotietojen varmennukseen liittyvissä tapauksissa. Viime vuonna tietosuojalautakunta moitti Vivusta Instantorin käytöstä, palvelu oli asetettu lainanhakijalle pakolliseksi. Voit lukea lisää tietosuojavaltuutetun päätöksestä Instantoria koskien täällä.

Paljonko saan lainaa Insntatorilla?

Se, paljonko saat lainaa riippuu aina täysin hakemukselle antamistasi tiedoista. Kuitenkin, on yleistä, että lainanmyöntäjät kiristävät lainauspolitiikkaansa isommissa lainasummissa. Instantorilla myönnettävät lainat ulottuvat yleensä noin 10000 euroon. Tämän jälkeen lähes kaikki lainayhtiöt haluavat tulovarmennukseksi myös paperisia dokumentteja. Pienet pikavipit ja pikalainat myönnetään helposti ja nopeasti käyttäen Instantoria. Täytä lainahakemus pikavipille tai isommalle kertalainalle meillä, näet heti kuinka paljon voit saada lainaa ilman liitteitä.

 

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.