Kertalaina

vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Kertalaina – mikä se on?

Kertalaina on nimensä mukaisesti kulutusluotto, joka maksetaan kerralla tilillesi ja myönnetään käyttöön ennaltamääritellyksi laina-ajaksi. Toisin kuin joustolaina, kertalaina on erittäin yksinkertainen lainatuote.

 • Kertalaina on vakuudeton kulutusluotto tai pikavippi.
 • Kertalaina maksetaan kerralla tilille.
 • Kertalainaa lyhennetään aina samalla summalla joka kuukausi.
 • Kertalainaa voi yleensä korottaa, mutta vasta kun olet lyhentänyt lainaasi vähintään kolme maksuerää.
 • Kertalainasta ei voi tehdä nostoja.

Näin haet kertalainaa:

 1. Täytä yksinkertainen hakemus.
 2. Vertaile kertaluottoja palvelussamme – näet lainatarjoukset heti.
 3. Valitse paras kertalaina ja nosta rahat tilillesi.

Kertalaina on kulutusluotto

Kertalaina on kulutusluotto, joka sopii erityisen hyvin ennalta tarkkaan tiedossaoleviin hankintoihin. Mikäli jo ennalta tiedät, että ostoksesi maksaa vaikkapa 500 euroa, voit hakea kertaluottoa juuri 500 eurolle. Saat tilillesi tällöin juuri kyseisen summan, että esimerkiksi 2000 euron luottorajalla myönnettävää luottorajallista pikavippiä. Kertalaina on tasaeräisen kulutusluoton synonyymi. Kertalaina on nimenä tietynlainen vastaisku joustolainoiksi monesti muuttuneille kulutusluotoille. Syitä, miksi valita juuri kertalaina:

 1. Kertalaina on helppo hallita: aina sama kuukausierä.
 2. Pienet kuukausierät pitkillä maksuajoilla.
 3. Kertaluotto suljetaan, kun olet maksanut viimeisen erän lainastasi. Ehkäisee ylivelkaantumista ja oman talouden hallintaa.
 4. Tarkat haettavat summat, tiedät juuri mitä saat.

Kertalaina pikavippinä

Hae kertalainaa, kun tarvitset nopeasti lainaa netistä. Saat useita pikavippivaihtoehtoja Luottovertailu.comin kautta. Korot alkavat jo noin 15 prosentista ja lainasummat nousevat jopa 10000 euroon. Kaikki kilpailuttamamme kertalainat myönnetään suoraan netistä, pikalainaukseen erikoistuneiden lainayhtiöiden toimesta. Saat kertalainan aivan yhtä nopeasti tilillesi kuin pikavipin. Kertaluotto toimii hyvin pikavippinä, koska se on niin helposti hallittavissa oleva lainatuote. Pieni 300 euron tai 500 euron laina vuodelle pudottaa lainan kuukausierän vain muutamiin kymppeihin. Tällainen luotto mahtuu varmasti moneen talouteen, eikä vaaranna budjetointia vähän pahemman päivänkään sattuessa kohdalle.

 • Pikavipit kertalainoina: 100€ – 5000€
 • Laina-ajat: 1 – 5 vuotta.
 • Kuukausierät alk. 20€.
 • Lainaa aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Paras kertalaina riippuu sinusta

Paras kertalaina riippuu täysin minkälaista luottoa juuri sinä haluat. Asiakkaamme suosiossa olevat kertaluotot:

 • Risicum Kertalaina, pienille lainasummille alle 1000 euroa.
 • Bank Norwegian Kulutusluotto, isot lainasummat yli 5000 euroa.
 • Ostosraha, keskikokoiset kertalainat noin 5000 euroa.

Paras ja halvin kertalaina on useimmiten sama lainatuote, toisin kuin pikavippien osalta. Kertalainoissa asiakkaat preferoivat edullista hintaa ja pitkää takaisinmaksuaikaa. Mikä sinä haluat lainaa heti tilille tai haluat halvimman hinnan, löydät kaikki vaihtoehdot kätevästi samalla hakemuksella. Vertaile kertaluottoja ja pikavippejä heti kilpailutuspalvelussamme ja aloita parhaan kertalainan etsiminen ja löytäminen. Hakemuksen täyttäminen kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen tiedät tarkalleen, millä korolla juuri sinä saat lainaa. Helppoa ja yksinkertaista!

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.