Pikavippivertailu

vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Pikavippivertailu – löydä halvin pikavippi

Lainavertailu kannattaa aina. Vertaile pikavippejä huolellisesti, jotta löydät halvimman pikavipin. Lainojen todellista vertailua vaikeuttaa lainatuotteiden erilaisuus ja lainatarjousten henkilökohtaisuus. Joudut periaatteessa kahlaamaan läpi koko Suomen lainatarjontakentä kaikkine yhtiöineen ja täyttämään kymmeniä lainahakemuksia, jotta näet todelliset tarjoukset ja voit vertailla halvimman vipin. Olemme perustaneet Luottovertailu.com -palvelun, jotta vältyt turhalta etsimiseltä ja löydät halvimman pikalainan täyttämällä yhden lainahakemuksen.

Pikavippivertailumme kaikki lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja perustuvat juuri sinun antamillesi tiedoille. Näet siis heti, millä korolla juuri sinä saat pikaluottoa kultakin lainayhtiöltä. Hae halvin pikavippi täyttämällä lainahakemus sivun yläosasta ja aloita lainojen vertaileminen. Pikavippihakemuksen täyttäminen kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen näet heti lainatarjoukset. Online-palvelumme avulla voit helposti järjestellä vipit haluamaasi järjestykseen useiden eri arvojen perusteella. Vertailu onnistuu juuri sinun haluamistasi lähtökohdista. Mikä parasta pikavippipalvelumme on täysin ilmainen!

Vertaile pikavippien hintoja ja ominaisuuksia

Pikavippituotteissa on merkittäviä eroja hintojen ja itse tuotteen puolesta. Mikäli olet hakemassa joustavaa pikavippiä, joka on aina käytössäsi, niin valitse joustolaina. Mikäli haluat simppelin lainan, joka ei tarjoa mitään ihmeellisiä ominaisuuksia ja takaisinmaksu tapahtuu aina samansuuruisena, valitse kertalaina. Kaikki pikavipit eivät ole samasta puusta veistettyjä. Paras pikavippi on aina sellainen joka toimii parhaiten sinun tarpeisiisi. Kärjistäen voidaan yleistää, että mitä isompaa pikavippiä haet, sitä varmemmin lainatyypiksi muodostuu kertalaina tai kulutusluotto. Alle 2000 euron lainat ovat yleisesti ottaen joustolainoja. Joustolaina on monesti parempi valinta pikavipiksi sen joustavuuden vuoksi. Joustava ja hinnaltaan edullinen pieni laina on käyttökelpoinen valinta tilapäiseen rahantarpeeseen. Vältä aina isompaa lainaa kuin juuri tarvitset.

  • Joustolaina on joustava pikavippi pieneen rahantarpeeseen. Voit tehdä uusia nostoja, korottaa vanhaa luottorajaa ja hyödyntää kuluttomia uuden asiakkaan kampanjoita.
  • Pikavippien hinnat alkavat jo noin 15% todellisest vuosikorosta ja nousevat satoihin prosentteihin.
  • Vältä kalleimpia pikavippejä, joiden nominaalikorot nousevat yli 50 prosentin.
  • Vältä edullista kulutusluottoa, joka on lainasummaltaan selvästi isompi kuin mitä tarvitset. Turha riskinotto ei kannata pikavippien kanssa.
  • Älä koskaan maksa vanhaa lainaa hakemalla uutta pikavippiä.

Vippivertailu ilman lainannostopakkoa

Voit vertailla vippejä täysin ilman minkäänlaista pakkoa nostaa kyseisiä lainoja tilillesi. Lainavertailussamme kysyttävät tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin hakemasi lainan kilpailuttamiseen. Voit siis täyttää hakemuksen pikavipille ja rauhassa vertailla luottoja ja myöhemmin päättää otatko niistä mitään vai hylkäätkö kaikki. Helppo ja kätevä tapa saada varmuus, että lainasi on aina järkevän hintainen ja kilpailukykyinen. Vippivertailu on täysin maksuton ja sitomaton.

Vertaile pikavippejä ja valitse paras

Vertaile pikavippejä ja valitse juuri sinun lähtökohdistasi paras vippi. Olemme tarkoituksella liittäneet palveluumme useita lainatarjoajia, joiden hintatasot vaihtelevat edullisesta kalliimpaan. Emme osaa etukäteen sanoa, minkälainen pikavippi juuri sinua kiinnostaa. Olemme huomanneet, että toiselle paras pikavippi on sellainen, jonka saa välittömästi tilille ilman mitään liitteitä, kun taas toinen painottaa edullista hintaa ennen muita tekijöitä. Osa pikalainatarjouksista mahdollistaa kaikkien tekijöiden yhdistämisen, mutta emme halua tehdä päätöstä puolestasi. Vertaile pikavippejä omista lähtökohdistasi ja valitse sellainen laina, joka sopii tarkasti omiin kriteereihisi!

 

 

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.