vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Vippi on nopea ja pieni vakuudeton laina

Vippi tuli tunnetuksi vuoden 2005 tienoilla, kun ensimmäiset tekstiviestitse haettavat lainat tulivat haettavaksi. Hae pieni ja edullinen pikavippi Luottovertailu.comin kautta heti tilillesi. Saat useita laintarjouksia pienelle vipille ja voit halutessasi hylätä vaikka kaikki. Vippien hinnoissa on isoja eroja, joten vippien tarkka vertailu on taloudellisesti erittäin kannattavaa.

 Vippi heti – lainatarjous ja rahat nopeasti

Vippi maksetaan aina heti tilillesi. Vippi on laina, joka on kooltaan maksimissaan 2000 euroa, yleisimmin 100 – 500 euroa. Kaikki tämänkokoiset summat maksetaan heti tilillesi. Kerroimme pikavippi-osiossa tarkemmat ohjeet, miten varmistaa, että saat lainaa heti tilille.

Vippi edullisesti – mitä se maksaa?

Vippi edullisesti vertailemalla pikalainoja tarkasti. Alla muutamia esimerkkejä vippien hinnoittelusta.

  • Vippi 100€: Laina-aika 3kk, takaisinmaksettavaa 120€, 40€ / kk.
  • Vippi 200€: Laina-aika 4kk, takaisinmaksettavaa 250€, 62€ / kk.
  • Vippi 300€: Laina-aika 6kk, takaisinmaksettavaa 400€, 67€ / kk.
  • Vippi 400€: Laina-aika 10kk, takaisinmaksettavaa 510€, 51€ / kk.
  • Vippi 500€: Laina-aika 12kk, takaisinmaksettavaa 650€, 54€ / kk.

Vipin hinta määräytyy kuitenkin juuri sinun antamien lainahakemustietojen perusteella. Emme etukäteen osaa sanoa, mikä juuri sinun lainasi hinta olisi, annetut esimerkit ovat suuntaa-antavia. Ainoa tapa varmistua ja saada halvin vippi on täyttää lainahakemus ja aloittaa lainatarjouksien vertailu. Lainahakemuksen täyttämisessä kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen voit heti aloittaa edullisen vipin löytämisen! Hae vippiä nyt, se ei sido sinua mihinkään, mutta näet mitä lainasta kannattaa maksimissaan maksaa!

Laina vai vippi – mitä eroa näillä on?

Vippi on pieni laina, joka myönetään yleisesti täysin ilman tulotietotarkistusta ja ilman vakuuksia. Vippien lainasummat ovat niin pieniä, että lainanantajan riski on vähäinen. Kuluttajan näkökulmasta vippi on pikavipin lyhennelmä, jolla tarkoitetaan lainasummien kaikkein pienintä päätä. Osa vippiyhtiöistä jakaa edelleen myös 50 euron lainoja, suurin osa näistä on kuitenkin muuttaneet muotoaan ja ovat joustolainoista tehtäviä nostoja.

Lainojen keskikoko on jo vuosia ollut kasvussa Suomen lainamarkkinoilla. Vuoden 2013 lakiuudistus teki perinteiselle vipille karhunpalveluksen. Pienistä lainoista tuli nopeasti kannattamattomia tarjottavia nopeaan ja huolettomaan lainaamiseen. Kasvanut lainakoko on murentanut keskimääräisen asiakkaan takaisinmaksukykyä ja samalla nostanut avoimia lainapääomia. Markkinoille on tämän jälkeen tullut paljon todella korkeakorkoisia lainatuotteita, joiden tarkoituksena on mahdollistaa pienen vipin lainaamisen nopeasti ja helposti. Ongelmana näissä uusissa vipeissä on kuitenkin niiden pohjalla olevat noin 2000 euron luottolimiitit. Vaikka asiakas lainaakin vain pienen 100 euron lainan, on luottoraja tämän jälkeen helposti maksimoitavissa. Tarpeettoman korkea 2000 euron lainapääoma ja korkea nimellinen korko ovat yhdistelmä, joka on kuluttajalle erittäin haitallinen. Vanha ja perinteinen 100e vippi 20 euron kuluilla oli paljon yksinkertaisempi ja helpommin hallittavissa kuin nykyinen malli.

Helppo vippi ilman liitteitä

Helppo vippi myönnetään yleensä ilman liitteitä ja tulotarkistusta. Edellä mainittu lainapääoman kasvu on kuitenkin muuttanut myös näiden kaikkein pienimpien lainasummien takuiksi tehtäviä tarkistuksia. Pikavipin pohjalla on usein tuo 2000 euron limiitti, jonka myöntäminen vaatii oman riskiarvionsa. Tästä syystä pienelle nostolle tehdään usein muutamia pakollisia tarkistuksia, joita aikaisemmin ei tehty.

Instantor vippi

Instantor vippi on laina, jossa tulotarkistus tehdään automaattisesti luottamalla Instantor-palvelun tekemään tiliotteen tarkistukseen. Tämä poistaa asiakkaalta tarpeen lähetellä dokumentteja vippihakemuksen tueksi. Antamalla luvan Instantorille tarkistaa pankkitilisi viimeaikaiset tapahtumat, saat lainan heti ilman liitteitä. Instantor on turvallinen käyttää, eikä se vaaranna pankkitilisi turvallisuutta tai muuten levitä luottamuksellisia tietoja eteenpäin. Kyseessä on pelkkä tietojen kursorinen lukeminen, ei kauppakuittien selaaminen.

Hae pikavippi meiltä ja valitse lainatarjouksista vippi, jonka myöntäjä mahdollistaa Instantorin käytön. Saat lainaa ilman liitteitä ja rahat heti tilillesi!

 

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.