Yhdistelylaina

vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on laina, joka on varta vasten kehitetty lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylainahakemuksella voit suoraan listata kaikki lainat, jotka haluat yhdistää yhdeksi luotoksi.

 • Yhdistelylaina on vakuudeton kulutusluotto.
 • Yhdistelylainalla voit maksaa kaikki vanhat lainasi pois.
 • Yhdistelylainaa voi hakea 500 eurosta 50000 euroon, jopa 15 vuoden laina-ajalla.
 • Yhdistelylainalla vältät päällekkäisten lainakulujen maksemisen
 • Yhdistelylaina voi olla joustolaina tai kertalaina.

Hae yhdistelylainaa näin:

 1. Täytä lainahakemus ja listaa kaikki lainat, jotka haluat maksaa pois.
 2. Saat luottotarjoukset heti ja voit vertailla parhaan luottovaihtoehdon.
 3. Valitse paras ja siirry lainayhtiön prosessiin tunnistautumaan ja hyväksymään lainaehdot.
 4. Vahvista tulotietosi ja nosta rahat tilillesi.

Osa lainayhtiöistä mahdollistaa myös vanhojen lainojen maksun suoraan lainayhtiön välityksellä. Tässä tapauksessa lainaa ei makseta lainanhakijalle, vaan luotottaja hoitaa laskujen maksun itse.

Yhdistelylaina säästää rahaa ja tasapainottaa taloutesi

Yhdistelylaina auttaa monella tavalla säästämään lainakuluissa ja taloudenhoidossa.

 • Yhdistämällä lainasi parannat luottokelpoisuuttasi, sillä sinulla on vain yksi laina avoinna.
 • Maksat vain yhtä lainaa, ei päälleekkäisiä lainanhoitokuluja.
 • Yhdistelylainassa on vain yksi kuukausittainen lasku, jolla helpotat taloudenpitoasi.
 • Yhdistelylaina on usein matalakorkoinen kulutusluotto, joka alentaa kuukausittaisia korkokuluja pikavippien maksun sijaan.

Paras yhdistelylaina

Paras yhdistelylaina on sellainen, jonka voit saada. Lainojen yhdistämisestä on hyötyä vain, mikäli lainat saa todella yhdistettyä. Hinnat-alkaen lainatarjoukset, joita voit nähdä lainayhtiöiden sivuilla eivät vielä auta velkaantuneen taloutta. Useimmiten tällaista lainaa ei voi saada, vaan joudut täyttämään lainahakemuksia useiden luotonmyöntäjien sivuilla, jotta oikeasti näet minkälaisen lainan voit saada.

Luottovertailu.comin lainojen kilpailutuspalvelussa voit heti tarkistaa yli kahdenkymmenen yhdistelylainaa myöntävän lainayhtiön vastauksen hakemukseesi. Lainojen yhdistäminen on lähes aina järkevää ja säästää rahaa, siksi nimellisesti pienikin parannus velkatilanteeseen on usein merkittävä. Täytä lainahakemus ja katso keneltä saat yhdistelyluottoa ja mihin hintaan – kaikki tarjoukset ovat pitäviä, joten saat tarjotun luoton. Pääset alkuun paremman talouden polulla!

Lainojen yhdistämiseen tarkoitetut lainat

Yleisimmät lainojen yhdistämiseen tarkoitetut lainat ovat suuruuksiltaan 10000 euron ja 30000 euron välillä. Luotto voi olla kertalaina tai joustoluotto. Voit vertailla isompia kulutusluottoja täyttämällä lainahakemuksen ja antamalla pankkien kilpailla yhdistelylainastasi.

Mitä eroa on yhdistelylainalla ja järjestelylainalla?

Yhdistelylaina on pienten vanhojen lainojen yhdistämiseen tarkoitettu vakuudeton luotto. Järjestelylaina on Takuu-Säätiön lainatakuulla myönnetty laina vaikeasti velkaantuneelle. Järjestelylaina myönnetään pidemmän taloudellisen kartoittamisen jälkeen. Vakuutena voi vielä olla luottohäiriömerkintä uuden lainan hakemisen estämiseksi. Yhdistelylainaan ei tarvita näin vahvoja takeita velkakierteen katkaisemiseksi. Yhdistelylainaa myönnettäessä ollaan erityisesti kiinnostuneita, että uusi laina oleellisesti parantaa velallisen asemaa joko pienentämällä kuukausierää tai vähentämällä kokonaiskuluja merkittävästi. Vain kokonaistilanteet parantaminen johtaa lainan huolelliseen takaisinmaksuun. Ilman takaisinmaksua ei tietenkään ole mitään liiketoimintaa.

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.