vertaile lainoja

Yksi lainahakemus - useita lainatarjouksia

Täytä Luottovertailu.comin lyhyt ja nopea lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi. Lainanmyöntäjät käsittelevät tietosi luottamuksella ja antavat lainatarjoukset juuri omiin tietoihisi perustuen. Aitoja ja oikeita lainatarjouksia edullisimmalla korkolla - juuri sinulle.

vertaile luottoja

Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia

Vertaile saamiasi henkilökohtaisia luottotarjouksia. Jokainen lainatarjous on juuri sinulle osoitettu ja perustuu hakemuksesi tietoihin. Voit helposti vertailla henkilökohtaisia korkotarjouksia, joita et löydä tai saa selville selailmalla lainayhtiöiden sivuja. Ei katteettomia lupauksia - vain kilpailutettuja oikeita korkotarjouksia!

rahat heti tilille

Saat rahat tarvittaessa nopeasti tilillesi

Luottovertailu.com edustaa lainayhtiöitä, jotka toimivat pelkästään netissä. Kaikki yhteistyökumppanit maksavat rahat nopeasti tilillesi, ei ylimääräistä odottelua. Mikäli prosessissa kestää jonkin luoton osalta pidempään, näet tämän lainatarjouksen tiedoista. Joskus voi olla edullista odottaa hieman pidempään, jotta saa halvimman lainan.

Järjestelylaina järjestelee lainat uudelleen

Järjestelylaina on Takuu-Säätiön lanseeraama termi lainalle, jolla yhdistetään velallisen koko talouden menoerät sellaisiksi, että hän kykenee niistä selviämään. Järjestelylaina on rahoitusmuoto, jossa lainan vakuutena on usein jopa lainakielto tai luottohäiriömerkintä. Tällä pyritään estämään uudelleen velkaantuminen lainojen maksun jälkeen.

Luottovertailu.comin tarjoama järjestelylaina on erilainen. Teemme yhteistyötä noin 25-30 pohjoismaalaisen lainayhtiön kanssa. Pankit ovat valmiita rahoittamaan velallisen lainat uudelleen, mikäli talouden kokonaiskuva sen sallii. Huomaa kuitenkin, että kyseessä on vakuudeton laina, johon pätee samat lainalaisuudet kuin muihinkin lainoihin jotka myönnetään ilman vakuuksia. Lainanhakijan taloudellinen tilanne tulisi välittyä hakemuksella sellaisena, että luotto voidaan myöntää.

Hae järjestelylainaa, jos:

 • Tiedät pytyväsi lyhentämään uutta isompaa yhtä lainaa, jossa olisi huomattavasti matalampi korko kuin nykyisissä pikavipeissäsi.
 • Sinulla on säännöllisiä tuloja. Älä hae uutta lainaa, mikäli tulotasosi ei oikeasti kestä muutaman sadan euron lainalyhennyksiä.
 • Et ole ylivelkaantunut. Ylivelkaantuminen tarkoittaa kymmenien tuhansien eurojen velkoja ja tilannetta jossa olet lyhentänyt vanhoja lainoja uusilla jo vähintään vuoden.
 • Et halua luottohäiriömerkintää Takuu-Säätiöltä lainasi vakuudeksi.
 • Haluat vertailla vakuudettomien järjestelylainojen edullisimman vaihtoehdon.

Älä hae järjestelylainaa meiltä, jos:

 • Etsit yhtä edullista lainaa kuin Takuu-Säätiön luotto on, kyseinen luotto on valtion takaamaa ja siksi sen hintainen.
 • Haet lisää lainaa ylivelkaantuneen talouden holtittomaan lainakierteeseen.
 • Et ole laskenut paperille millaiseen lainaan sinulla oikeasti on varaa.
 • Et aio maksaa vanhoja lainojasi pois järjestelylainavaroilla.

Miten järjestelylainaa haetaan?

Järjestelyluottoa haetaan samalla tavalla kuin mitä tahansa luottoa. Ainoa poikkeus on siinä, että lainahakemuksella kysytyt vanhat lainat ovat lainapäätöksen keskiössä.

 • Listaa kaikki vanhat poismaksettavat lainat hakemukselle.
 • Lainahakemus menee usein manuaaliseen käsittelyyn isomman lainasumman ollessa kyseessä.
 • Instantorilla tehty tulovarmennus osaa usein laskea tilille maksetut ja tililtä veloitetut vanhat lainanlyhennykset, joten valehtelu lainahakemuksella ei johda parempaan lopputulokseen.
 • Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse paras lainavaihtoehto.
 • Mieti, myös onko mahdollinen pienempi laina parempi jättää nostamatta vai voiko sillä kuitata vanhoja selvästi kalliimpia luottoja. Muista, että uudessa lainassa on aina kustannuksia.

En saanut yhtään tarjousta, mitä teen?

Mikäli et saanut yhtään tarjousta, tarkista:

 • Lainasi ovat maksusuunnitelmassa, eikä myöhässä olevia eriä ole.
 • Täytit lainahakemuksen varmasti oikein.
 • Et ole hakenut edellistä lainaa tai täyttänyt lainahakemuksia muissa palveluissa viimeisen 24h tunnin sisään.
 • Sinulla jää vanhojen lainojen kuukausierien jälkeen uudelleenrahoittamisen jälkeen rahaa käteen joka kuukausi. Nettolaskelman on oltava plussalla.

Mikäli, et silti saanut yhtään tarjousta voi lainahakemuksen tiedot yksinkertaisesti viitata tilanteeseen, jossa uuden vakuudettoman lainan saaminen ei enää ole mahdollista yhteistyökumppaneidemme kautta.

Suosittelemme joka tapauksessa ottamaan yhteyttä Takuu-Säätiöön ja neuvottelemalla heidän kanssaan velkaantumisongelman ratkaisusta. Löydät lisätietoja täältä.

Kuka voi saada lainaa?

Voit hakea ja saada lainaa, mikäli täytät seuraavat luottokriteerit:

ikäraja lainalle

Ikäraja

Olet yli 20-vuotias.

vaadittavat tulot lainaa varten

Tulot

Hakijalla on oltavat säännölliset tulot.

luottotiedot on oltava kunnossa

Luottotiedot

Luottotietojen on oltava kunnossa.

lainaa ilman vakuuksia

Vakuudet

Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

lainasumma 100 - 60000 euroa

Lainasumma

Hae lainaa 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi hakisin lainaa Luottovertaillu.comista?

Luottovertailu on riippumaton ja sitoutumaton palvelu, jonka tehtävänä on kilpailuttaa luotot ja antaa sinulla kaikki tarvittavat työkalut lainatarjousten kunnolliseen vertailuun.

Tiesitkö, että suurin osa lainanmyöntäjistä tekee lainapäätöksen ja korkotarjouksen juuri hakemuksen tietoihin perustuen? Et löydä juuri sinun tietoihisi perustuvaa luottotarjousta heidän kotisivuiltaan. Saat oikean, pitävän hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Meidän kautta kilpailuttaminen onnistuu yhdellä hakemuksella - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Minulla on kiire, koska saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi useimmiten 30min - yhden tunnin kuluessa. Mikäli kuitenkin haet isompaa lainaa, joka voi vaatia perusteellisemman hakijaprosessin liitteiden tarkistuksineen, varaudu yhden pankkipäivän tilitysviiveeseen.

Pienemmän pikavipit ja pikaluotot maksetaan aina heti tilille, kun hakemus on hyväksytysti käsitelty, olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut lainaehdot.

Minkäkokoista lainaa voin hakea?

Voit hakea mitä tahansa summaan 100 euron ja 60.000 euron väliltä.

Haluaisin yhdistää lainoja, miten toimin?

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi "lainojen yhdistäminen" ja listaa lainahakemukselle luotot, jotka haluat yhdistää. Välitämme tiedon lainayhtiölle, joka käsittelee lainahakemuksi juuri tämän tiedon perusteella. Osa lainayhtiöistä maksaa avoimet lainat suoraan velkojille, osa tilittää rahat sinun tilillesi.

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa ja suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme varauksetta.

Ovatko Luottovertailun lainat vakuudettomia?

Kaikki edustamamme lainat ovat vakuudettomia. Lainaa siis aina ilman vakuuksia ja takaajia.

Hain lainan, enkä halua sitä enää - mitä teen?

Mikäli hait lainan meidän kauttamme, ota suoraan yhteyttä kyseiseen lainayhtiöön ja tee lainan peruutus heidän ohjeiden mukaisesti. Kuluttajansuojalaki takaa 14vrk oikeuden lainan peruuttamiseen. Peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, joten pyydä tarkat ohjeet lainayhtiöltä.

Voinko maksaa lainan takaisin etuajassa?

Tottakai. Nopeampi maksaminen laskee oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia. Suosittelemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Saanko lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Et valitettavasti. Vakuudettomien lainojen keskeinen myöntöperuste on moitteeton luottohistoria ja kunnossa olevat luottotiedot.

Tarvitsen ison lainan lainojen yhdistämiseen - osaatteko neuvoa?

Mikäli olet hakenut isompaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa jo useammasta paikasta, etkä ole löytänyt sopivaa lainatuotetta, jolla saisit kaikki lainasi yhdistettyä, niin suosittelemme yhteishakijan lisäämistä hakemukselle. Voi olla, että lainayhtiöt tarjoavat pienempiä lainasummia hakemuksesi tietojen perusteella ja luottoluokitus ei aivan riitä ison yhdistelylainan saamiseksi. Tässä tapauksessa yhteishakija voi oleellisesti parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä, kun luottoriski puolittuu rinnakkaishakijalla.